donderdag 27 december 2018


KRACHTEN IN HET DUISTER



Onze wereld is “voller”, dan we denken. Er zijn veel zaken die we niet. Soms omdat ze te klein zijn of te groot, ook omdat ons perspectief beperkt is. Onze ogen zijn gericht naar voren, zoals bij een roofdier en dus beperkt. Kleuren herkennen we ook niet allemaal en we kunnen binnen een beperkte bandbreedte zien. Vlinders zien een bloem in zijn werkelijke kleuren.

Er is ook sprake van bewustzijn, die we niet kunnen zien. Hier is sprake van entiteiten, vergelijkbaar met de mens, die hun doelen nastreven. Die doelen zijn gericht op het “koloniseren” van ons zonnestelsel en het onderwerpen van de mens. En het is 1 van hun grote krachten, dat wij mensen, hun bestaan ontkennen of bagatelliseren. Onderzoekers op dat terrein worden gemarginaliseerd, hun conclusies weggemoffeld en verborgen onder lagen van zg. wetenschap.



Deze kwaadaardige wezens, genaamd Archons en hun handlangers en slaven, bestaan echt en hun invloed op de wereld neemt schrikbarend toe. “As in the days of Noah” en langlopende plannen van “the other side” komen in

hun eindfase. Vanachter de coulissen en buiten ons zicht jagen deze wezens oorlogen aan, stimuleren agressie en geweld, creeeren massamoorden en burgeroorlogen. Buitensporige consumptie gaan gepaard aan hongersnoden. Epidemieën breken uit en de medische beroepsgroep staat steeds vaker machteloos. Mateloos plezier en vermaak; losbandigheid en zonder moraal.

Archons hebben handlangers, die ook meestal buiten zicht opereren. Het zijn “the Greys”, genetisch gemanipuleerd en ondergeschikt aan de Archons en hun leider “de Demiurg”; de tweede groep is “Draco”, reptielachtigen. In tegenstelling tot de Archons kunnen zij zich materieel manifesteren (soms gedeeltelijk). Hierdoor zijn ze instaat te infiltreren in onze samenleving en mensen, met name op belangrijke posities, in hun macht te krijgen. Zij de wereldlijke machten, afgezanten en lakeien van onze mysterieuze vijanden: de Archons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten