dinsdag 30 oktober 2018

Kom in actie!
Beste vrienden,

Tientallen zwaarbewapende jagers reden een nationaal park in Kameroen binnen, waar ze meer dan 600 majestueuze olifanten hebben afgeslacht. Om bij de slagtanden te komen hebben ze de gezichten eraf gezaagd. Stropers hebben al de helft van de laatste olifanten in Centraal-Afrika uitgeroeid. En er was niemand die hen tegen kon houden.

Maar dat is nu anders!

Dappere onderzoekers zijn undercover gegaan in stropersbendes in tien Afrikaanse landen, en ze hebben al meer dan 2.000 smokkelaars achter slot en grendel gekregen! 

Het is een indrukwekkend en bekroond initiatief, maar veel geldschieters staan huiverig tegenover een rechtstreekse confrontatie met de georganiseerde misdaad. Onze gemeenschap is misschien wel als beste in staat om deze buitengewone operatie snel op te schalen.

Elk uur worden vier olifanten gedood -- het is een race tegen de klok om te voorkomen dat we deze zachtaardige reuzen voor altijd kwijtraken. Maar als wij nu allemaal iets geven, kan dit team uitgebreid worden naar meer landen, kunnen meer criminele kopstukken en medeplichtige ambtenaren opgesloten worden -- en kunnen we nog meer campagne voeren om deze prachtige wezens en al onze kwetsbare natuur te beschermen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten