maandag 21 augustus 2017

Klik hier voor de webversie
 
17 augustus 2017
 
© Robin de Puy | Matthijs van Nieuwkerk: 'Ik las dat ik futloos, stom haar had. Nou, dat klopt wel.'
DE WERELD DRAAIT DOOR  
DWDD gaat op de schop: 'Ik denk dat het programma en ik daar beter van worden.'
 
De Wereld Draait Door zal vanaf 2018 minder vaak te zien zijn, op verzoek van Matthijs van Nieuwkerk. Daarmee gaat een diepe wens van de presentator in vervulling: ruimte voor ander tv-werk. Wat gaat hij nu doen? (de Volkskrant)
 
© Jorgen Caris | Bas Klinkhamer: 'Mensen vertellen me in feite hun geheimen.'
REPORTAGES UIT NEDERLAND  
Wat is de verborgen boodschap van je dromen?
 
De meeste dromen zijn géén bedrog, is de boodschap van dromenexpert Bas Klinkhamer. Trouw bezoekt een van zijn workshops en ziet een dromenfluisteraar aan het werk. 'In de nacht komt naar boven wat we eigenlijk wel van onszelf weten, maar niet willen zien.'
 
© ANP
MEER VOOR MANNEN  
Sommige mannenvriendschappen gaan verder dan bier drinken en voetbal kijken
 
Van onze Mark Rutte en Ard van der Steur tot Barack Obama en Joe Biden: de bromance is hot. Wat is het verschil tussen een 'gewone' mannenvriendschap en een bromance? De laatste is vooral intiemer en er komt geknuffel bij kijken, maar er is één strikte regel: de bromance is een aseksuele relatie. (Het Parool)
 
© ANP
RADIO  
Gaat Giel Beelen voor het grote geld naar John de Mol?
 
Volgens ingewijden ruilt Giel Beelen radiozender 3FM in voor John de Mols Talpa Radio. De overstap naar de commerciëlen zou de enige optie zijn om weer in de buurt te komen van zijn huidige salaris, nu de publieke omroep topinkomens begrenst. (AD)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten