dinsdag 14 januari 2014


SiTU NOTEBOOK.

JANUARY 14, 2014

I BRING YOU KNOWLEDGE. SiTU




ALIENS DO EXIST. THEY DISGUISE THEMSELVES AS PRODUCERS, FINANCERS, PROMOTORS, DIRECTORS AND ACTORS OF “ENTERTAINMENT PRODUCTS”, WITH THE INTENSION TO KEEP HUMANS IN A CONTINUUM OF FEAR AND ALIENATION.

QUID BONO?










GGD: te veel dioxine in ei van hobbyboer






GGD: te veel dioxine in ei van hobbyboer

HARLINGEN (ANP) - De GGD in Friesland wil een landelijk onderzoek naar de concentraties dioxine in eieren van hobbyboeren. Aanleiding is dat bij kleine kippenboeren rond Harlingen te veel van de kankerverwekkende stof in eieren is aangetroffen. Uit onderzoek van het RIVM is nu gebleken dat de dioxine niet afkomstig kan zijn van de nieuwe afvaloven in de Friese havenplaats, zoals eerder werd verondersteld.

Volgens de gemeente Harlingen en de GGD Friesland wijst het onderzoek uit dat er ,,geen specifiek Harlinger patroon'' is. Het kan daarom evengoed een landelijk probleem zijn en dat er dus veel meer kippenhouders zijn die eieren verkopen die te veel dioxines bevatten, zo meldden zij maandag. Daar zou verder onderzoek naar gedaan moeten worden, vindt de GGD.

Het RIVM onderzocht eieren van zes Harlinger hobbykippenhouders die zich, na een oproep van de gemeente, vrijwillig hadden aangemeld voor het onderzoek. In vier gevallen bleek de hoeveelheid dioxines groter dan de wettelijke norm voor de verkoop van eieren.






NEW DELHI: Army chief General Bikram Singh on Monday warned Pakistan it would get "a befitting reply'' if it created trouble along the Line of Control, even as he held it was too early to think of any withdrawal of troops or the AFSPA from J&K since there could be a terror spillover after this year's drawdown of US-led coalition forces from Afghanistan.







Zembla: 38 meldingen van bakkers met asbestkanker


Exterieur van het grootste bakkersbedrijf van Nederland, Bakkersland. De broodfabriek heeft vorig jaar zomer een partij brood teruggehaald omdat er asbest uit een oven op terecht was gekomen. © anp



Bij het Instituut Asbestslachtoffers (IAS) zijn van 2000 tot 2011 38 meldingen binnengekomen van bakkers die asbestkanker hebben gekregen. Dat meldt het VARA-programma Zembla vanmorgen in een persbericht. Vorige week kwam Zembla met een uitzending over asbest in broodovens.
Zembla onthulde dat de afgelopen twee jaar bij bakkerijconcern Bakkersland in drie van de zestien ovens asbest vrijgekomen. Minstens één keer werd een partij brood vanwege asbest uit de handel gehaald.

In de uitzending vertelde een voormalig ovenist van Bakkersland dat hij asbestkanker had gekregen. Volgens Zembla blijkt nu uit de cijfers van IAS dat er waarschijnlijk veel meer bakkers zijn die kanker hebben opgelopen doordat asbest is vrijgekomen uit verouderde broodovens.






SWORDS INTO PLOWS


MAN HAS THE IRRESISTABLE DRIVE TO TURN NATURAL PHENOMENA INTO WEAPONS OF MASS-DESTRUCTION.



‘Kamer: opheldering apparatuur VS in Friesland’


Het Amerikaanse ministerie van defensie heeft eigen apparatuur om satellietinformatie op te vangen in het Friese Burum. Die apparatuur is alleen toegankelijk voor Amerikaanse staatsburgers met speciale toegang. Dat meldt Nieuwsuur na onderzoek. De Tweede Kamer wil opheldering.

Op het satellietstation in Burum wordt door de Nationale Sigint Organisatie, die valt onder het Nederlandse ministerie van Defensie, informatie vergaard uit telecommunicatie voor de Nederlandse inlichtingendiensten MIVD en AIVD. Op de andere helft van het terrein, van het internationale bedrijf Inmarsat, staat apparatuur van de Amerikaanse defensie.

Dat het gaat om apparatuur van de Amerikaanse defensie blijkt volgens Nieuwsuur onder meer uit contracten voor upgrades van software voor de apparatuur van het Amerikaanse ministerie met Amerikaanse bedrijven als Viasat en Northrop. Het Amerikaanse ministerie van defensie heeft laten weten inderdaad zijn eigen satellietgrondstationapparatuur te hebben geïnstalleerd ‘op het Nederlandse grondstation om zo aan te kunnen sluiten op een satelliet waarmee Burum contact heeft’.

De apparatuur kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het monitoren van de eigen troepen tijdens missies. Uit een document van de Amerikaanse overheidsdienst GSA zou blijken dat het netwerk van Inmarsat, waarvan grondstations zich in Hawaï en Nederland bevinden, exclusief wordt beheerd door een Amerikaans bedrijf en alleen wordt bediend door Amerikaanse staatsburgers met een speciale bevoegdheid.

Een woordvoerder van het Nederlandse ministerie van Defensie heeft laten weten dat op het grondstation van Defensie geen Amerikaanse overheidsapparatuur staat. “Inmarsat is een commercieel bedrijf op het gebied van satellietcommunicatie.”

Timid Devils and Ghost Tigers


2004

Timid Devils and Ghost Tigers http://youtu.be/IcJ1hGGvdaI

The ancient Greeks deduced that in the Southern Hemisphere there must be enormous unexplored landmasses, a mysterious place full of gold, with an ideal climate and docile natives. Spanish and Portuguese explorers searched in vain for this lost continent which by this time everyone was calling "Terra Australis Incognita."

When the first white colonists arrived there they found a completely different world from the one they'd imagined. Covered in an impenetrable jungle and inhabited by strange creatures. A land forgotten by time, a world which had been left behind, lost in the mists of evolution, retaining much of the original life of the long since vanished super-continent Gondwana. Nothing was familiar to them but no one doubted that this was a land of natural splendors, an explosion of life from the depths of time.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten