zondag 26 november 2017

SiTU chronicles

TEACHINGS



De Meester knikte. “Lange termijn profetieën zijn in feite weddenschappen, afgesloten op interdimensionale niveau. Ze kosten veel longitudinale planning en (mentale) krachten.

Niet voor iedereen. Slechts voor de allergrootsten en allerrijksten was dit wedkantoor geopend.

Het spel heet “Winner takes all” en speelt zich af op de planeet Aarde. Spelers kunnen wedden op oorlogen, massahysterie, “Levensruimte”, massa-moorden, liquidaties, zelfmoorden en menselijke ellende.

Als de weddenschappen waren afgesloten, probeerden de deelnemers binnen een toegewezen periode, het historisch verloop te beïnvloeden om hun doelen te bereiken. Een vernietiging van een stad of een “suicide-bomber” in een voetbalstadion leverden punten op, mits juist voorspeld



De spelers hebben afgevaardigden op aarde. Ze worden the Ancient Ones, the Masters, Djinnn, Archons, Fallen Angels of Giza-intelligence genoemd. Deze entiteiten leven binnen een eigen dimensionaal kader en kunnen een materiële vorm aannemen of een mens “in bezit te nemen”. Bezetenheid is het gevolg van “overpowerment” door een van entiteiten. Vaak in het kader van Het Spel: Who will rule the world.



Vertegenwoordiging op Aarde



              1. Monarchisten, adel en lakeien
              2. Russia
              3. China
              4. Europe
              5. Islamic (under attack)
              6. USA
              7. British Commonwealth



ACCEPTED WARZONES

Africa, Middle East, including Jemen, South-, Middle-America and Mexico.

Small terror attacks in Europe and the USA.



Notice: Tijdens de “Las Vegas-shooting” zijn van uit het hotel 1100 schoten afgevuurd. In de hotelkamer lagen nog 4000 ongebruikte patronen.”

Afbeeldingsresultaat voor situ chronicles

Geen opmerkingen:

Een reactie posten